Over mij

Zoals te verwachten is mijn naam Erik de Vries. Op 16 maart 1981 ben ik in Amersfoort geboren, waar ik nog steeds woon. In 2010 heb ik de studie Human Media Interaction aan de Universiteit Twente afgerond, waarmee een eind is gekomen aan een lange periode van “school” gaan.

Na mijn studie ben ik aan de slag gegaan bij Admium, dat zich richtte op de ontwikkeling van websites met een sterkte focus op het marketing aspect.

In 2015 heb ik de overstap gemaakt naar Enrise. Hier ben ik in aanraking gekomen met de Agile Scrum werkwijze en heb ik mijn kennis van PHP frameworks zoals Symfony, en dev-ops tools zoals Docker, Ansible en Amazon Web Services uitgebreid.

In 2019 ben ik bij Terberg Business Lease Group aan de slag gegaan. Hier heb ik mijn kennis van Symfony, GraphQL, Docker en Kubernetes verder uitgebreid.

Sinds kort ben ik werkzaam bij Lab Digital als solution architect. In deze rol kan ik mijn lange ervaring als developer inzetten bij het uitdenken en opzetten van projecten.

Wil je weten wat mij zoal in het normale leven bezighoudt? Kijk dan eens op mijn Instagram profiel waar ik met enige regelmaat foto's en video's deel.